O NAS

 

O podjetju


Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo betonske strešne opeke. Strešnike izdelujemo iz certificiranih in naravnih komponent, kot so: cement, naravni prani vodni pesek, voda in zrak.

Uporabljamo dodaten zaščitni sloj, prevlečen z akrilno barvo, ki še dodatno podaljša življenjsko dobo strešnika in estetski videz strehe.

Ponuditi vam želimo strešno kritino, ki je kakovostna, varna okolju, trajna, ugodna ter lepega videza. Poleg tega vam nudimo tudi lasten prevoz, razlaganje in pomoč pri namestitvi strešnikov.O strešnikih Novak


Vsaka komponenta ima pomembno vlogo v betonu. Pomembno je tudi razmerje komponent (v/c faktor, doza cementa na količino agregata, vsebnost zračnih por,...). Uporabljamo samo certificirane materiale.


Pri proizvodnji betonskih strešnikov betonu dodajamo še kemične dodatke, ki mu izboljšajo določene lastnosti in barvne pigmente, ki ga obarvajo v želeno barvo. Uporabljamo najčistejši naravni vodni, prani pesek za beton iz katerega delamo strešnike. Ta izdelkom zagotavlja izredno trdnost in obstojnost, še posebej na mraz, zmrzal, prisotnosti hlevskih kislin.


Strešnik je še v proizvodnji globinsko zaščiten (hidrofobiran). Tak izdelk je izredno odporen na vdor vode in ostale nesnage. Imajo 30 letno garancijo na vodoneprepustnost ter zmrzlinsko odpornost in ustrezajo standardu SIST EN490. Kvaliteto se preverja dnevno v notranji kontroli in letno na inątitutu za raziskavo gradbenih materialov.